#Uyu yavrum yine sabah oluyor ninnisi mircan kaya | bizim ninniler

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 12 Muhayyer Kürdi (Full Albüm) 44:03

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 12 Muhayyer Kürdi (Full Al

BİR ŞARKIDIR YAŞAMAK - 12 MUHAYYER KÜRDİ (BONUS MÜZİK PROD.-1997) Şarkı Listesi: 1. Muhayyer Kürdi Peşrev 00:00 2. Varmı Hacet Söyleyim Ey Gültenim 00:52 3. Yaylı Tanbur Taksimi 03:38 4. Bakışı Çağırır Beni Uzaktan 04:4..

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak 02:20

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak

Çocuklar ve yetişkinlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilen Konuşan Çöp Kovası “Geveze” Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde yerini aldı. Güneşten aldığı enerjiyle çalışan çöp kova..

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar 01:36

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar "Gülün

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri liderliğindeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonu teröre destek vermekle suçladı. Dün Ankara’ya resmi bir ziyarette bulunan Gineli mevkidaşı Alph..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle 02:42

Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle

Günah Benim ve Pokemon GO , son zamanların en popüler iki şeyini birleştirdim ve ortaya çok eğlenceli bir video çıktı Pokemon Benim Gym Benim Geldim bırak bu Pokestop benim Güçlendirdiğim Eeveelerim Dokunma elimde bir Va..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

EURO 2016 Nedir 02:41

EURO 2016 Nedir

Euro 2016 izle. Heyecanı başladı. Bizim Büşra'da da bir heyecan bir heyecan ki sorma gitsin! Nasıl heyecanlı olmasın ki! Euro2016, UEFA'nın dört yılda bir düzenlediği futbol organizasyonunun bu yılki yapılacak olanı. Açı..

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması 01:42

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trileçe Tatlısı Tarifi  Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi 05:44

Trileçe Tatlısı Tarifi Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi

Daha önce trileçe tatlısını duymamış olabilirsiniz. Son zamanlarda ünlü olmuş bu nefis karamelli kekin lezzetini çok seveceksiniz. Kek sütlü şerbet ile ıslatıldığından harika bir lezzete sahip. Her ne kadar trileçe tarif..

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi  Nişastalı Ağızda Dağılan Nefis Tat 02:53

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi Nişastalı Ağızda Dağılan Ne

Üzeri ceviz parçlarıyla dolu nefis bir ağızda dağılan tarçınlı kurabiye nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz. Ev yemeği tarifleri sizler için hazırladığı bu kurabiye tarifinde cevizleri kurab..

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos 02:13

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos

Yoğurtlu peynirli nefis bir meze nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız. Bu harika görünüme sahip haydari tarifini denemeniz lazım. Aynı zamanda diğer bir ismi tarator sos olan bu mezeyi yapmak gayet basit. Bizler ev yemeği..

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı 04:50

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı

Aynı tulumbaya benzeyen bu nefis ve halka tarifi için size detaylı bir video hazırladık. Mayasız olarak hazırladığımız halka tatlıları ağızınıda çıtır çıtır edecek. Tadını kesinlikle çok seveceksiniz. Genelde yaygın ola..

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi 02:51

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi

Bu kurabiye tarifimizde sizlere çok kolay ve nefis bir damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır detayları ile anlatacağız. Aslında çikolatalı kurabiye tarifi dendiğinde ilk olarak akla üzerine damla çikolatalar dökülmüş n..

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Şömine Ateşi ve Gramofonda Taş Plak Keyfi 1 Saat 59:55

Şömine Ateşi ve Gramofonda Taş Plak Keyfi 1 Saat

.......... KULLANMA KILAVUZU ........... 1- Ayarlardan video kalitesini 1080p seçin. 2- Tam ekran yapın. 3- Sesi açın. 4- Yanınıza bir Büyüğünüzü alın. 5- Odanızın ışıklarını ve diğer ses kaynaklarını kapatın. 6- Şömi..

  • PengoTV tarafından
  • 5.294 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kıraç - Tamirci Çırağı 04:48

Kıraç - Tamirci Çırağı

ŞARKI SÖZLERİ: Gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar Ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar Elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları Nerelere gizlesin şu avucun nasırları Otomobili tamire geldi dun bizim tamirha..

Ezhel - Olay 04:26

Ezhel - Olay

Ezhel - Olay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hergün yeni olay dile kolay Koal koal Nerde ne anormal artık bana gelir doğal Paranoya beynin vermez onay Derler oha nasıl yaptım sorar Olduk olay Olays on me... Tüm gözler bend..

Derya Uluğ Aynı Ülkede Farklı Dünyaları Yaşayan İnsanlarız 03:02

Derya Uluğ Aynı Ülkede Farklı Dünyaları Yaşayan İnsanlarız

Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun, gelirini kız çocuklarının eğitimine katkı olarak aktardığı “Onların Öyküsü” kitabının ardından ikinci kez kaleme aldığı “Bizim Öykümüz” kitabının tanıtımı yine Çırağan Palace Kempinski İsta..

  • BETA tarafından
  • 172 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çiğdem Batur Müzik Sektörüne Mi Giriyor 03:03

Çiğdem Batur Müzik Sektörüne Mi Giriyor

Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun, gelirini kız çocuklarının eğitimine katkı olarak aktardığı “Onların Öyküsü” kitabının ardından ikinci kez kaleme aldığı “Bizim Öykümüz” kitabının tanıtımı yine Çırağan Palace Kempinski İsta..

  • BETA tarafından
  • 185 görüntüleme
  • 5 yıl önce